har haft en väldigt lugn dag trots att den började lite galet. upp tidigt för att åka iväg till skogen och bli fotad, se en livs levande bäver simma runt, en sofie som ramlar i ån när hon försöker ta sig över till andra sidan, sofia som överraskningsvis hade bakat kladdkaka till alla oss och mycket skratt på det, och allt innan klockan ens hade slagit elva. senare kom mormor och morfar så har varit hemma med de idag, med undantag för en tjugo minuter eller nåt när jag sprang bort till brasan för att sofie hade tvingat mig. men men, nu ska jag göra mig iordning och sen ta och lägga mig. tidigt för att vara en lördag, tidigt för att vara valborg..

xoxojag började lovet med att åka till min absoluta favoritplats, min sommar stuga, dit även kusinerna och saknade lovisa kom,väl hemma igen träffade jag petra, vi var en snabbis på stan, satt ute och solade på balkongen...och bakade (troligtvis) världens onyttigaste men supergoda kladdkaka med choklad och jordnötter i,jag och sofia träffades en kväll, cylkade på äventyr till affären...för att sedan fixa ihop en jättegod fruktsallad bland annat och sen bänka oss framför HARRY POTTER 7,mina pysselsaker fick åka fram en dag då jag fick för mig att göra lite olika födelsedagskort mm till folk som fyller nu framöver,jag strosade runt i korta shorts och solade varenda dag eftersom vädret var så otroligt underbart(!!)

xoxo

har sedan en tid tillbaka bloggat här men då det inte funkat speciellt bra på sistone byter jag nu till blogg.se och hoppas på bättre lycka. design och sådant är jag dock inte alls bra på men det ordnar sig så småningom.

xoxo //miija