ligger i sängen och ska alldeles strax försöka sova. drog tillslut på mig influensan i helgen(vilket inte är så konstigt då resten av min familj hade det hela förra veckan), så idag har jag bara varit hemma och mest kollat på tv. knappt trettioniograders feber, värk i kroppen, hosta, snuvig, ont i halsen och nästan ingen röst - jag är glad att soffan och täcket finns i alla fall, då jag spenderat stor del av dagens timmar med de idag. nej nu ska jag sova så jag förhoppningsvis kan bli frisk och återvända till skolan någon dag den här veckan.

xoxo

några bilder på vad jag har gjort idag, lyxig frukost, kaffe och en bit choklad och plugg, är dock långt ifrån klar..
satte precis på bra musik och nu tänkte jag försöka få rummet städat, sedan ska jag läsa svenska och ikväll ska jag träffa calle och gå på konsert/välgörenhetsgala där sofia bland annat är konfrancier(?), trevligt!

xoxo


image description

 

återvände till skolan idag, vilket var både roligt och jobbigt. roligt på så sätt att jag fick träffa mina saknade vänner igen, skratta och bara prata lite, och jobbigt under lektionerna då det stundtals kändes som mitt huvud skulle sprängas.
efter skolan lämnade jag in mitt CV på en restaurang i närheten, håller tummarna och hoppas på det bästa! sedan cyklade jag och sofia hem till henne, vidare till en pizzeria och sedan hem till mig. åt mat och såg lite på film innan vi tog bilen och jag skjutsade henne till hennes jobb.
efter det har jag mest fixat lite med bilder och sådär, lyssnat på musik, läst lite olika saker och nu sitter jag bara och väntar på att lovisa ska ringa mig...så ring mig...nu!
sedan blir det en tidig kväll för att orka med en fartfylld morgondag!

xoxo