Är helt slut efter nio timmar i skolan och ett roligt, men jobbigt, boxningspass. Att vi dessutom har miljontals inlämmningsuppgifter gör att jag mentalt går i ide snart. Det är inte långt kvar, men just nu känns slutet väldigt långt borta. Ska dessutom har en viktig träff i morgon angående hösten(väldigt spännande och roligt dock!!) samt att jag får en fransk utbyteselev som kommer hit på torsdag och stannar en vecka. Också roligt, såklart, men att jag är uppbokad i princip varenda timma en, två veckor framöver gör mig så himla stressad. Vill hinna träna, träffa vänner och bara slappna av emellanåt. Tanken på framtiden håller mig uppe över ytan i alla fall.

xoxo

[förresten är mina klasskompisar helt normala(eller ja..nästan i alla fall), även om vissa bilder kanske inte visar det så klart....

nu mina vänner tänkte jag tala om för er att jag sitter nerbäddad i sängen framför tonvis med kuddar, ska strax kolla på film, och planerar att stanna här resten av dagen. tyvärr är det ju så att det är nationella i matte i morgonbitti och jag måste plugga, men for now är allt bra och jag har inga måsten.

xoxo]
 
Efter att jag och Sofia kollade på gamla bilder från ettan häromdagen känner jag att detta inlägg som jag precis hittade i arkivet passar bra. Snart två år sedan. Sjukt. Jag kommer sakna mina fina klasskompisar när vi skiljs åt efter studenten. Hoppas även på att denna sista tid blir riktigt bra och att vi snart kan få ha några lektioner ute i solen.
 
xoxo
 
 

 

Har precis mumsat i mig pannkakor med keso, sylt och kokos, såå gott! Sitter även och försöker få bort lite saker, så som att svara på mail, kolla upp och boka tid för olika saker, skicka in uppgifter, betala räkningar mm. Har även tänkt läsa lite om olika utbildningar och Afrika-visiter. Och såklart lyssnar jag på musik, för tillfället spelas Melissa Horn 24/7

 

xoxo