shorts hm(nya) tröja bikbok solglasögon gina tricot

idag blv det inget jobb för min del då halsen och huvudet gör allt för ont. fick istället sova lite längre innan jag cyklade iväg till vårdcentralen för att ta prover. alla visade negativit, vilket i och för sig är bra, men jag hade gärna velat ha något stark läkemedel som hjälpt, nu fick jag köpa några tabletter som inte har varit till någon nytta alls. jaja, bara jag orkar jobba någon till dag denna vecka och, framförallt, att jag är pigg och kry på lördag när jag och p ger oss ut på äventyr.
nej nu ska jag kila ner och kolla ifall mamma fixat någon mat

xoxo


jag hade egentligen tänkt kika in här i torsdags kväll och skivit ett "glad midsommar-inlägg" men det hanns aldrig med bland all packning, dusch, paketinslagning, mat & film mm. har i alla fall varit borta över helgen så därav den uteblivna uppdateringen. i fredags morse åkte jag nämligen med pappa och min bror till stugan där jag träffade, umgicks och firade midsommar med kusiner, syssling och andra släktingar, och framförallt fick jag träffa min träffa min saknade LOVISA. tyvärr togs det inga kort, vilket jag hade hoppats på, så istället bjuder jag på en väldigt gammal bild på mig och min vän. och sedan tänkte jag passa på att hälsa er glad midsommar i efterskott!

xoxo
tidig promenad, lyxfrukost i morgonsolen, sol och bad i flera timmar vid stranden, mat och kortspel och sedan en cykeltur hem igen, ägnade vi oss till den resterande tiden. en mycket bra "resa" vill jag lova, och förhoppningsvis drar vi med oss några fler och gör om det ganska snart nu i sommar!

xoxo