Snaaaart ger jag mig ut i världen igen. På söndag kväll för att vara exakt. Förberedelserna är i full gång, jag har börjat packa och inhandlat nästan allt.Jag är både livrädd och förväntansfull. 
Jag hade en vision av att blogga där ifrån, liksom förra året, men då jag kommer leva och bo långt ute i bushen kommer jag inte ens kunna skicka sms. Dock kommer vi via skolledaren försöka lämna några genemsamma rader på en blogg. Så om ni vill veta om jag lever kan ni kolla här: http://blog.acts29.se/  
 
 
 
 
 
 
 
 
blandat från våren
 
Igår var en himla bra dag. Hämtade upp Emma strax innan nio för att åka och gymma. Vi åt sushi till lunch och gick en sväng på stan. Sen åkte vi hem till henne, fixade amerikanska pannkakor och såg på film. Pratade, planerade en eventuell utflykt på fredag och bara hade det bra helt enkelt. 
När jag kom hem sen gav jag mig ut på en löptur, umgicks med familjen och såg på Idol. Bra dag som sagt. 
Idag gick jag upp tidigt och har bara tagit det lugnt hittills, har dock rätt mycket att ta tag i just nu innan jag åker för att träffa de jag ska spendera min tid i Afrika med. En förberedelsekurs i två dagar, nervöst, roligt & spännande
 
 
 
 
 
 
Usch sådan grå dag det har varit idag, riktigt höstigt. Rätt mysigt dock, och jag fick chans att inviga mina nya jeans, samt att jag gått runt i tofflor då det varit rätt kyligt. Har annars haft en ordentlig vilodag med ansiktsmask och hårinpackning bland annat, och för tillfället ligger jag i sängen och kollar på film. Hoppas ta mig ut på en löprunda om någon timma, eller i alla fall en promenad, annars lär det nog inte hända så mycket mer idag. 
Och om två veckor och några timmar sätter jag mig på planet mot Afrika, så spännande men läskigt på samma gång