när jag kom hem väntade en liten present från föräldrarna på rummet; ett julljus, ett kort och en form med godis(dock några fler än på bilden). jag fick även en "välkommen hem"-present av fina Sofia. ett london-nagellack och handkräm, samt en lapp med fina ord på. kortet fick jag några dagar senare i en julkapp, också med fina ord på. de gjorde mig alla väldigt glad! resterande bilder hittade jag på pappas kamera och tyckte förmycket om för att inte publicera. jag har sagt det tidigare, men det är värt att säga igen; mina första timmar hemma i mitt hus var helt enkelt väldigt bra! 
nu spelas världens bästa killar ur högtalarna, flera ljus är tända och väskor packas. om några timmar åker jag nämligen till sälen för att spendera några dagar med familj och släkt. förhoppningsvis är det fullt med snö också så jag får mig en dos av det. 
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
idag har jag sprungit runt i en blå kjol, träffat saknade petra, bytt julklappar & fått ett par rosa raggsockar. och så vill jag önska er en riktigt GOD JUL
 
det bästa med att komma hem efter en lång vistelse hemifrån är helt klart att få träffa alla saknade människor igen. trots lång tid ifrån varandra är allt precis som vanligt när man ses igen, sådär bra. jag är verkligen omringad av helt underbara personer. 
idag cyklade(!) jag till petra för förmiddagsfika. vi drack kaffe och mumsade på bullar&pepparkakor och jag fick smaka på chokladpraliner från hennes jobb. vi bytte julklappar och var inte tysta en sekund. såå roligt att träffa henne igen! 
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en förmiddag med en efterlängtad svensk frukost och julbak med mamma. en alldeles perfekt eftermiddag och kväll med bästa sofia. vi gick såklart ett varv på maxi och fick med oss massa gott hem. vi bakade pepparkakor och sofia råkade få lite mjöl i ansiktet. vi bakade vår specialare lax&broccoli-pizza till kvällsmat och låg i min soffa och såg på film. vi slängde ihop en kladdkaka med skumtomtar och avnjöt tillsammans med kaffe, frukt, pepparkaksglass(dock inte så god som vi hoppats) och mörk choklad. vi pratade länge och vi hade det sådär underbart som bara vi kan ha. som jag saknat den tjejen
 

xoxo