I morse gav jag mig ut på en promenad och fick för mig att utforska en ny ö. Och vilken tur att jag gjorde det! Så himla fint och massa intressant att titta på! Måste absolut tillbaka när jag har mer tid! 
Resten av dagen har mest gått till plugg, nu har jag dock tagit en paus. Bra musik spelas och jag ska göra mig iordning för att sedan gå ut och äta med några fina vänner. Vi kände alla att vi behövde komma ut och har roligt och tänka på annat kvällen innan tentan, det är ju lördag trots allt. Hoppas ni har en fin helg! 
 
 
 
 
 
Igår skrevs fysiktentan och idag firade vi med hotellfrukost. Så himla skönt att fysiken är över, och jag tror och hoppas verkligen att jag klarade det. Sen var planen att plugga matte, men det blev mest prat hemma hos Adam. Är så himla slut och orkar verkligen inte ta tag i matten. Men lite har jag gjort och lite till ska jag göra, resten får bli i morrn då jag ska plugga gärnet. Tenta snart och det känns både fruktansvärt och helt okej, vi får se hur det går på söndag. Men som sagt, lite till ska jag få gjort, sen ska jag bara ta det lugnt. Ha det fint! <3 
 
 
 
 
 
 
 Blir smått irriterad över att bilderna laddas upp med så dålig kvalité, men det var i alla fall huur fint som helst
 
 
Tjugo över åtta och jag har redan hunnit med att tvätta, gå en promenad, handla på ica och fixa frukost, härligt. Idag är det massa plugg som gäller, och troligtvis lite träning. Snart är det tenta och allt är så himla svårt, men detta ska jag klara!