I torsdags hade jag en jättebra födelsedag. Då föräldrarna var bortresta flyttade Sofia in här och tog hand om mig. Jag vaknade till sång av henne och vid frukostbordet låg det några paket. I skolan satt det kärleksfulla lappar på alla skåp och jag möttes av massor med grattishälsningar. Efter en kort skoldag bjöd mina fina vänner mig på fika på myscafét där de även sjöng för mig. Framåt femtiden gick jag och Sofia en snabbis på stan innan vi satte oss på en restaurang och åt grekisk mat. Telefonen ringde i ett och jag fick flera grattishälsningar. Hemma igen gjordes det kladdkaka och annat gott ställdes fram och vi avslutade dagen framför bästa Harry Potter. Jag hade helt enkelt en jättebra dag och jag är så tacksam för all uppvacktning.
 
xoxo
 
 
 
 
 

en liten jag

Trots att jag glömmer bort det hela tiden och det känns som en helt vanlig dag så fyller jag nitton i morgon. Nitton år. Jag känner mig gammal, samtidigt längtar jag efter framtiden. Det blir nog bra det där.
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan bege mig till min sista skoldag som artonåring. Det blir mycket "sista gången som artonåring" idag, bäst jag tar vara på allt.

xoxo

 

bilder från förra helgen


Skolan idag gick otroligt fort. Bio på franskan, PA och fysik. Därefter hälsade jag och Sofia på en sväng på myscaféet innan vi gick lite på stan. Sofia "flyttar hellre till Småne eller Skåland", hon är lite rolig hon.
Hemma har jag gjort lite mer PA samt lyssnat på världens bästa killar. Nu ska jag sätta mig vid datorn och kolla tåg till Göteborg, wiho!

xoxo