Jag har blivit alldeless för dålig på att ta bilder märker jag, men så får det vara. Min fredag var jättebra och spenderades med några vänner på en restaurang och hemma hos mig innan vi drog till ett uteställe och träffade många från klassen. Lördagen spenderades i sängen framför Gossip girl (är numera heelt fast), med undantag för kvällen då vi hängde i Adams nya lägenhet(och en blomma måste man ju ge när nån flyttar in, och cider, ja det är väldigt internt). Söndagen blev inte riktigt som jag tänkt, även om jag fick en del gjort. Halsen började göra ont och jag kunde inte somna på kvällen, såklart hade jag massor i skolan just denna måndag så jag var tvungen att gå dit, trots att jag dragit på mig feber. Dessutom fyllde Jacob år och skulle såklart firas(även om killarna struntade i mig och Adina när de skålade i champagne...). Ville så himla gärna vara med, men när de drog vidare från förfesten var jag klok och gick hem, och tur var väl det, närmare fyrtio graders feber skulle jag tippa på att jag hade där mot slutet av dagen. Sedan dess har jag varit hemma, igår kunde jag knappt äta och absolut inte göra något vettigt. Idag har har jag i alla fall fått lite frisk luft och kunna plugga lite, i små omgångar. I morgon måste jag dock till skolan då alldeles för mycket står på schemat, och på fredag ska jag äntligen åka hem, åh vad jag ser fram emot det! 
Jag hoppas ni mår mycket bättre än vad jag gör och tar vara på det fina höstvädret!
 
 
 
 
 
 
Några bilder från de senaste dagarna. I söndags hade jag en pluggfri dag(bortsätt från lite rapportskrivande) och passade bland annat på att laga mat inför veckan. Gjorde en paj med skal på kikärtor, så mycket godare än det låter och ett hett tips om man vill ha det lite "nyttigare"! Var på handboll med killarna, vilket var riktigt kul, och körde sedan ett backintervall pass på kvällen, så skönt att få springa sig helt slut! Åt såklart gofrukost på morgonen också! 
I måndags besökte Prins Daniel + flera kända entreprenörer skolan, riktigt inspirerande och bra! Sen hann jag med att gå på visning, hålla emot frestelsen att köpa massa kläder på gina och ett träningspass. Igår bestod av fysikplugg 8-18, samt mycket skratt med kompisar. Bokade tågbiljett hem och åt våfflor på kvällen, bra avslut på dagen! 
Och idag, då började jag först klockan ett. Jag hade som plan att ta igen lite sömn, men kunde såklart inte sova på grund av stress... Men hade en lugn morgon i alla fall, och hann räkna någon fysikuppgift(som jag löste helt själv och blev så himla glad över!!). Sen har jag hängt i skolan, fixat matlådor, sett serie, pluggat fysik framför bonde och nu ska jag strax sova! Ja typ så ser mitt liv ut för tillfället! Ta hand om er!
 
 
 
 
Min lördags startades med ett träningspass, sen satte jag mig på Waynes Coffee, åt lunch och pluggade. Fem och en halv timme blev jag kvar, och mycket kaffe hann jag dricka. Fick sällskap av Jacob de sista timmarna innan vi bestämde att det fick vara nog med plugg för dagen. Vi tog en promenad längs havet(!!), gick förbi Ica och sen hem till mig och lagade finmiddag. Senare kom även Alexander förbi och vi käkade choklad och såg på Nyckeln till frihet. Nu är jag supertrött dock, men en bra dag hade jag allt! I morgon ska jag till Pingstkyrkan igen(om jag orkar upp...), sen ska jag kolla på en handbollsmatch med killarna. Och så ska jag hinna plugga och tvätta också, och ett löppass vore najs. Aja, jag ska börja med att sova nu i alla fall, natti natti