min bästa vän petra fyllde år i sommras men det var först för någon månad sedan som jag firade henne. jag bakade en kladdkakstårta åt henne som vi sedan njöt av på hennes balkong. några presenter fick hon också och sedan satt vi där ute i kvällssolen och hade det mysigt. i miss it

xoxo

för tillfället känns allt jobbigt igen. antagligen beror det på att jag har jobbat ihjäl mig inför matteprovet utan att lära mig något. som tur är dock är det över i morgon, innan klockan tolv till och med, så förhoppningsvis får jag tillbaka min energi då och kan börja leva lite mer igen. nu ska jag krypa till sängs, är så trött man bara kan bli.

xoxo


fick besök i stugan av en lovisa och befinner mig just nu i hennes rum. hon skulle ändå hem över natten så då hängde jag på. väl mörkt var det dock men med endast en grävling som sprang vid vägen så rulla vi framåt de tre milen alldeles perfekt - men hon är ju trots allt en väldigt bra bilförare tycker jag.
så nu sitter jag här, snodde hennes macbook medan hon borstar tänderna och snart ska vi krypa ner i våra sängar och se antingen på någon serie eller idol. i morgon bitte blir det först träning innan vi beger oss till stugan igen.

xoxo