senaste påfyllningen till min nagellackssamling, mycket nöjd vill jag lova!

det blev lite senare än tänkt igår med några timmars planering av höstlovet över telefon med lovisa samt ett avsnitt av lyxfällan. därav en lugn morgon med start vid nio med frukost framför tv, lite körkortsteori samt melissa horn och några bloggar.
ska strax käka lite mat och sedan se till att få till en ordentlig träning eftersom jag knappt rörde en muskel föregående vecka på grund av mitt ben som krånglar. men denna vecka ska det bli ändring på det! så idag ska jag antingen hänga med bror min till hallen eller snöra på mig löparskorna, eller båda kanske? aja, see you later

xoxo


nygammal kofta ifrån hm

idag har jag gjort absolut ingenting vettigt. sovit, kollat på film och tv, ätit, läst, lyssnat på musik och suttit vid datorn. bara tagit det lugnt helt enkelt, precis så som ett lov ska vara. dock ska jag i morgon ta tag i dagarna efter att ha samlat på mig massor med energi från igår och idag.

xoxo


bilder tagna ifrån sofia

hängde med sofia till immanuel igårkväll där bland annat SOUL IT, som var med på hönö i sommras, spelade. en mysig, rolig och bra start på lovet!
följer antagligen med ut ikväll också, denna gång blir det dock till filla.

xoxo