idag har jag varit i skolan nio-fyra men bara haft en lektion på knappt en timma, värt.. dessutom började det spöregna när jag skulle cykla hem så jag fick ringa på mamma som kom och hämta mig. vidare till tandläkaren och väl hemma igen hoppa jag i onepiecen och gjorde i princip ingenting. vilket jag fortsatte med i flera timmar. och framförallt fick jag inget pluggande gjort, all motivation är som bortblåst just nu... lyckades dock ta mig ut på en dryg fem kilometers lång promenad, så något vettigt blev det väl idag. nu väntar sängen, godnatt!

xoxo

cyklade hem strax innan tio i 22-gradig värme och trodde jag befann mig utomlands. en halvtimma senare regnar det och blixtrar för fullt - mysigt ändå.
nu är jag sådär lagom trött efter att ha skrivit prov i fyra timmar, gjort pommes frites i tre och stått i kassan i en. avslutar därför dagen med lite mat från saigon, innan det får bli en tidig kväll.

xoxo

idag fyller bästa lovisa 19 år - snart gammal tant! så jag tycker alla kan ta och hälsa grattis till henne, för det är hon allt värd! <3
http://fashionfail.devote.se/

xoxo