När vi har matte 13-17 går vi och köper kaffe och godis i pausen...
 
 
Det är konstant kallt och jag springer runt i tjocka tofflor...
 
 
Göra långa uträkningar för att sedan komma fram till att lösning saknas är ju roligt...
 
 
Min lilla plugghörna...
 
 
Jag försöker träna så mycket som möjligt och börjar äntligen känna mig lite stark igen....
 
 
Ibland provar jag att baka nyttigt, den här "chokladkakan" på bla. svarta bönor blev supergod! 
 
Rätt fint citat tycker jag...
 
 
Jag shoppar lite för mycket och lite för ofta, men nya tröjor är ju najs...
 
 
När jag borde plugga med börjar ta selfies istället...
 
 
I morse. Jag gick upp 6.45, satte igång en tvätt, gick en promenad på 40 minuter, handlade mat och åt sedan frukost och pluggade matte. Idag har jag ekonomiföreläsning 13-17, så jag ska snart fixa lunch innan jag cyklar iväg till skolan. Har förresten haft en helg heelt utan plugg hemma hos mormor och morfar, det var mysigt och välbehövligt! Hoppas ni haft en fin helg! 
 
 
 
 
 
 
Tentan i söndags kändes himla bra och det skulle vara så skönt om jag blev godkänd, hoppas hoppas! (Blev förresten godkänd på den muntliga gruppeximinationen vi hade i matte, så himla skönt!) Sen hängde vi ett gäng hos Adam, helt slut men roligt hade vi ändå. 
Igår började en ny kurs, Introduktion till industriell ekonomi, ser så fram emot den! Efter två timmars föreläsning gick jag och Adina på stan, och jag köpte i vanlig ordnig alldeles för mycket, men nya kläder är ju kul. Var sedan och tränade och på kvällen lagade jag massa mat inför veckan, så himla smidigt att bara slänga in allt i ugnen så sköter det sig själv! 
Idag har vi varit lediga, och min tanke var att jag skulle upp vid sju, sätta igång tvätten, ut o gå och sen få massa gjort. Istället vaknade jag halv tolv, efter elva timmars sömn, men antar att kroppen behövde det efter denna tentaperiod. Har i alla fall hunnit med att tvätta och att storstäda lägenheten ordentligent. Nu mumsar jag på massa goda frukter och grönsaker och om cirka en timma ska jag iväg och träna. Bra dag helt klart! 
Börjar förresten redan bli rastlös över att jag inte har något att plugga, så det är väl tur att jag ska ha föreläsning i morgon, samt börja läsa ännu en ny kurs, Linjär algebra, spännande och se hur det blir!