Ledig idag, så himla skönt! Och inte har jag gjort något vettigt av dagen än så länge heller, himla skönt det med!
Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka och träffa mina fina delfinvänner. Vi ska kolla på film och äta gott, mysigt!
 
xoxo
 
 
 
i dryga tretton år har du funnits vid min sida, vilket jag är så otroligt glad över. ♥
 
Idag har jag umgåts med min bestaven Petra. Vi åt nygjorda scones, lyssnade på julmusik och pratade om allt möjligt. Vad ska man egentligen göra efter studenten? Så himla svårt att veta.. Vi avslutade med en liten promenad, åh vad jag är glad att marken ÄNTLIGEN har täckts av snö!
Nu ligger jag nedkrupen i sängen, ska plöja igenom lite bloggar och kanske något serieavsnitt. I morgon är jag ledig, lycka!
 
xoxo
 
 
 
 
 

Idag började jag dagen med en låång sovmorgon. Sen vid ett promenarade jag upp på stan och hänge hos Sofia på myscaféet. Vid tre körde jag ett pass på friskis och sen blev det en promenerad hem igen. Stannade på ica och köpte med mig en egenkomponerad sallad, mums!
Klockan sju kom Sofia över och sen dess har kvällen varit...galen, galen men kul. Vi åkte till maxi och gick runt alldeles för länge då vi inte kunde bestämma oss för vad vi ville ha(som vanligt). Hemma igen gick vi bara runt och SKRATTADE eftersom vi båda var otroligt trötta, väldigt roligt dock. Och tillslut landade vi i soffan framför harry och åt glass och choklad. En lyckad kväll som vanligt, hon är så bra min vän

xoxo


bild från i sommras då vi var i min stuga, åh saknade sol...