bilder från en myskväll hemma hos Calinne & Nadja, samt från Sofias hejdå-kalas
 
Förra veckan försvann i en rasande fart, det är väl som man brukar säga "det går fort när man har roligt". De kommande veckorna väntar ännu mer information och ännu tidigare mornar, men samtidigt fler spännande saker, det ser jag fram emot. Om bara några dagar fyller jag dock 20, vilket jag ser på med lite fasa, jag vet inte riktigt om jag är redo för att bli så "gammal" än... Jaja, några dagar återstår då jag fortfarande är 19, en väldigt bra ålder ändå. 
Nej, nu måste jag fylla på med lite energi efter träningen, samt lägga mig tidigt. Dessa tidigar mornar är jag trots allt inte så stort fan av. 
 
xoxo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja, jag gillar att ta ego-pics med kameran, eller 'selfie' eller vad de nu uppfann för ord i höstas
 
Idag har jag påbörjat på ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har börjat jobba på ett stort företag, vilket kanske inte är så konstigt. Däremot har jag inte haft ett heltidsjobb på samma sätt som jag kommer att ha nu, så det ska bli spännande. Dagen idag gick framförallt åt till att bli presenterad inför massa anställda, gå rundvandring och få en massvis med information. Vilket resulterade i att man kände sig rätt slut när klockan började närma sig hemgång. Men det var samtidigt roligt!
Nu sitter jag i sängen, efter en lång och vaarm dusch, och planerar inte att göra så mycket mer idag. Ska även försöka sova mig tidigt, eftersom jag numera måste ställa klockan tidigt på morgonen. 
 
xoxo
 
 
Idag invigde jag mina nya örhängen. Samt en ny blus, men då jag skulle ta kort med kameran insåg jag att jag tappat bort minneskortet, bra där. Hittade det dock lite senare men då hade jag redan bytt om till mjukiskläder. 
Nu sitter jag i soffan, ska kolla på en film och äta lunch bestående av havrepannkakor med mango, blåbär och lite äpplemos. 

xoxo